Tekst & Verhalenfluisteraar

We hebben verhalen nodig


Workshop: SPELEN MET WOORDEN

In deze ééndaagse workshop schrijf je een eigen tekst, een monoloog, maar niet vanuit het hoofd, maar vanuit je hart. Door te spelen leer ik je hoe je een monoloog schrijft en hoe je die op jouw authentieke, overtuigende manier presenteert.

Aan het einde van deze workshop heb je een eigen, misschien wel je allereerste, monoloog geschreven en kun je die op jouw persoonlijke manier presenteren. In een dag tijd creëer je iets volstrekt unieks: een tekst die alleen jij had kunnen schrijven, waarin jij jezelf laat zien zoals je werkelijk bent.
In de ochtend starten we met je eigen voornaam met diverse opdrachten daaraan gekoppeld. Een opdracht met een bijzondere, magische uitwerking. Je ontdekt nieuwe woorden en ontmoet onbekende zinnen, terwijl je toch je ware karakter terugziet in wat je schrijft. Je hebt geen schrijfervaring nodig, omdat ik je aan de hand meeneem: je monoloog komt moeiteloos tot leven.

Aan het einde van de ochtend heb je je monoloog geschreven. ’s Middags leer je stap voor stap hoe je op een overtuigende manier je zelfgeschreven woorden presenteert. Op zo’n manier dat je woorden echt tot de verbeelding spreken en jou als persoon recht doen.

Het is mijn vak om jou aan het schrijven, spelen en creëren te krijgen. Met veel liefde doe ik dat, omdat ik zielsveel van taal en theater houd. Zelfgeschreven teksten tot leven laten komen: ik vind dat het leukste werk dat er is.

Ik verheug me erop jou als deelnemer te verwelkomen.

Heb je nog vragen?

Bel of app me gerust op 06 19651179 of mail naar carolinebik@tekstenverhalenfluisteraar.nl 


Voor wie is SPELEN MET WOORDEN bedoeld?

De workshop SPELEN MET WOORDEN is voor iedereen die het leuk vindt om te ontdekken hoe je een eigen tekst maakt door te spelen. Niet door denkwerk, maar al spelend je tekst componeren.

De workshop is voor allerlei groepen en is geschikt als teambuildings-workshop, of als workshop voor een stel vrienden of als familie-uitje om maar wat voorbeelden te noemen. En de workshop SPELEN MET WOORDEN is ook geschikt voor groepen waarvan de deelnemers elkaar (nog) niet kennen.

De workshop zorgt voor plezier en verbinding en biedt ook ruimte voor kwetsbaarheid. Een eigen tekst maken vanuit je hart vraagt moed. Het brengt nieuwe inzichten boven, die in de dagelijkse werksituatie of in het dagelijkse leven niet altijd de ruimte krijgen. Daardoor leren de deelnemers elkaar beter en op een nieuwe manier kennen, wat een team of groep sterker maakt.

Voor iedere groep of speler die op zoek is naar een dag met niet alleen plezier, maar ook met diepgang is deze workshop bij uitstek geschikt. Een dag waarop deelnemers met taal, presentatie en creativiteit bezig zijn.

De gezamenlijke activiteit en het plezier tijdens de workshop zorgen voor een uitje dat niet snel vergeten zal worden. De deelnemers leren elkaar op een nieuwe, blijvende manier kennen.

De workshop wordt aangeboden op individuele inschrijving of als groeps-workshop. 


Photo's by Jara van den Bosch
https://jaravandenbosch.com